Medlemmar i Nätverket !

Lite generellt kan man säga att alla medlemmar kan utföra statiska beräkningar av olika slag. Om uppdraget kräver speciella kunskaper/erfarenheter utöver det så är det just de orden/områdena man skall leta efter.

Varje Beräkningsingenjör/Företag presenteras här nedan med några nyckel ord, en kort presentation, samt länkar till respektive företags hemsida där mera detaljerad information finns. Vidare finns kontaktuppgifter (tel, epost) till varje medlem för att direkt kunna to kontakt med respektive BeräkningsIngenjör/Företag.

project 1
KontaktKjell Mäkinen, PhD
Tel070-3985216

Kjell är en Väg & Vattenbyggare från CTH, som efter några år inom byggnads industrin börjad fokusera på Tekniska Beräkningar, Sandwich konstruktioner & Kompositer vilket ledde till en PhD från KTH i Lättkonstruktioner. Kjell har haft olika positioner, i olika företag / brancher (bygg, verkstad, militär). Förutom regelverk som Eurokod, Tryckkärl m.fl använder Kjell sin breda erfarenhet vid problem lösning.

project 2
KontaktJonas Mossberg, MSc
Tel070-9396557

Jonas är civilingenjör från KTH med inriktning maskinteknik och lätt-konstruktioner. Jonas är intresserad av kompositer och andra material och produkter där man kan spara vikt och få andra fördelar genom rätt materialval och beräkningar. Jonas har jobbat med olika uppgifter men främst med beräkning, konstruktion och som teknisk chef inom bland annat fordons- och fartygsindustri. Regelverk DNVGL, Eurokod m.fl.

project 3
KontaktPeter Marton, MSc
Tel070-8899359

Beräkningsingenjör född 1961, huvudinriktning beräkning av svetsade/gjutna konstruktioner. Arbetat med utmattning av tunga fordonskonstruktioner, entreprenad och byggmaskiner och dess komponenter, samt med silon/cisterner i tunnplåt enligt EC och DIN. Arbetar också med stålkonstruktioner enligt tryckkärlsnormen samt aluminiumkonstruktioner både gjutna och svetsade.

project 4
KontaktAli Bahrami, MSc
Tel070-3336354

Ali är civilingenjör i Maskinteknik och internationell svetsingenjör, IWE. Han har jobbat som forskningsingenjör, lärare och konsult och har lång erfarenhet från universitet, tillverkningsindustri, Järnvägsfordon EN 15085, Stålkonstruktioner EN 1090 samt kvalitetssystem för svetsning ISO 3834.

 • project 1

  CompEng Composite Engineering AB

  Lättkonstruktioner, Kompositer
  Shock & Vibrationer

 • project 2

  CompoStruct Engineering AB

  Lättkonstruktioner, Kompositer
  Båtar & Fartyg

 • project 3

  PM Mechanical Engineering AB

  Utmattning, Motor upphängningar
  Hytt & ROPS beräkningar

 • project 4

  Weld on Sweden

  Svets Kunskap & Utbildning
  Dokumentation och Ansvar

Kontakta En Beräkningsingenjören direkt, telefon och epost finns i presentationerna ovan. !

Hittar ni inte exakt den information/kompetens ni söker, skriv då en fråga till Nätverket så kan vi hjälpa Er med att hitta en lämpligt beräkningsingenjör, som kommer att kontakta Er, då all information kanske inte framgår här !

Kontakta Nätverket